Laatulupaus

48 §: Liikennepalveluja koskeva laatulupaus

1. Tarjottavat liikennepalvelut
Yhtiömme tarjoaa säännöllistä vuoroliikennettä sekä matkailu- ja tilausliikennettä.

2. Palveluista ja niiden muutoksista tiedottaminen
Vuoroliikenteemme aikatauluista, mahdollisista muutoksista ja peruutuksista tiedotamme Internetin välityksellä sivuillamme www.jarvisenliikenne.fi sekä ajoittain alueemme lehdissä.

3. Matkaliput ja hinnat
Vuoroissamme käy maksuksi käteinen raha, kaikki Matkahuollon myymät matkakortit sekä Matkahuollon myymät matkaliput. Hinnat löytyvät Matkahuollon Internet-sivuilta www.matkahuolto.fi.

4. Informaatio- ja lippujärjestelmät
Järvisen Liikenne Oy:n linja-autoliikenteessä toimivat kaikki Matkahuollon myymät matkakortit.

5. Ajoneuvot
Käytössämme on 10 linja-autoa pikkubussista 66-paikkaiseen. Yksi pikkubusseistamme on varustettu invanostimella. Kaikissa busseissamme on alkolukot ja turvavyöt. Isoimmat bussimme on varustettu WC:llä ja tilausajokalustomme on varustettu jäähdytysilmastoinnilla.

6. Asiakastyytyväisyys
Asiakkaiden tyytyväisyys on toimintamme perusta. Seuraamme jatkuvasti asiakaspalautteita ja korjaamme niiden perusteella toimintaamme. Palautetta toiminnastamme voi antaa parhaiten Internet-sivujemme Palaute-linkin kautta.

7. Valitusten käsittely, hinnan palautus, sopimuksen purku ja vahingonkorvaukset.
Kaikki reklamaatiot, vahingonkorvausasiat ja sopimukset käsitellään järjestelmällisesti liikennetoimistossa. Käsittelyn jälkeen asiakkaalle kerrotaan vastine henkilökohtaisesti. Mikäli reklamaatio edellyttää rahallista korvausta, tutkitaan onko korvaukselle riittävät perusteet.

8. Erityisryhmien käytössä olevat palvelut, avustaminen, tiedottaminen ja tarpeiden huomioiminen
Tilausta tehdessä huomioimme asiakkaan toiveet. Yksi pikkubusseista on varustettu invanostimella. Kuljettajamme auttavat tarvittaessa liikuntarajoitteisia matkustajiamme linja-autoon nousemisessa ja linja-autosta poistumisessa.